SKINZ is gespecialiseerd en gecertificeerd in het behandelen van acne.
lijn

 

Acne is een veel voorkomende huidaandoening die ontstaat door verstopping of ontsteking van de talgklierfollikel. Het komt niet alleen voor bij pubers, ook op latere leeftijd kan acne ontstaan. De mate waarin acne voorkomt wisselt in hevigheid. De een heeft last van enkele puistjes terwijl het bij de ander een uitgebreidere aandoening is, met pijnlijke ontstekingen in het gelaat of op de rug, schouders, hals en nek.

  • Oorzaken die een rol kunnen spelen bij acne zijn:
  • Hormonale schommelingen
  • Gebruik van bepaalde medicijnen
  • Stress
  • Contact met bepaalde stoffen

Hoewel niet bewezen hebben onderzoeken aangetoond dat ook voeding een rol kan spelen bij het ontstaan van acne. Acne hoeft echter niet onder genoemde omstandigheden te ontstaan. Acne kan langdurig en hardnekkig aanhouden en wanneer het niet zorgvuldig behandeld wordt kunnen er op den duur littekens ontstaan.

Acne vrij dankzij SKINZ acnetherapie

De acnetherapie is een samenspel tussen de specialist en de cliënt en bestaat uit een reeks behandelingen uitgevoerd door de huidspecialist in combinatie met intensieve thuisbehandelingen door de cliënt zelf. Daarnaast wordt, indien nodig, advies gegeven omtrent voeding.

We starten met een vrijblijvend en kosteloos consult. In het 30 minuten durende consult wordt bepaald welke soort en in welke mate acne aanwezig is. We bespreken je behandelverleden en eventueel medicijngebruik. Afhankelijk hiervan wordt een behandelschema opgesteld en informeren we je omtrent de behandelingen, tijdsduur en prijzen.

De frequentie van behandelen zal bij de start van de therapie eens per week of eens per twee weken zijn. Deze zal afnemen wanneer er verbetering optreedt.

Resultaat

De SKINZ acnetherapie biedt uitstekende resultaten. Bij het genezingsproces zijn motivatie en geduld echter van het grootste belang. Ook de discipline om de thuisproducten consequent thuis volgens voorschrift te gebruiken is belangrijk.

Velen, man of vrouw en van alle leeftijden, zijn door de anti acne therapie verlost van hun acne. Niets herinnert meer aan de huidaandoening waaraan zoveel hinder werd ondervonden. De resultaten van de anti acne therapie vormen daarvoor het levende bewijs.

Dermapen – Microdermabrasielijn

Wanneer je huid verbetert en er nog enkel restontstekingen of littekens aanwezig zijn, kunnen we de huid verbeteren door de Dermapen of Microdermabrasie in te zetten. Door toepassing van de geschikte methode vervagen littekens of verdwijnen deze zelfs helemaal.

Een mooie gave huid waarmee je je ongetwijfeld weer zeer prettig voelt is het uiteindelijke resultaat.

Vergoeding door zorgverzekeraar
lijn

 

SKINZ is lid van de brancheorganisatie ANBOS en gespecialiseerd en gecertificeerd in acne behandelingen. Hierdoor staan we geregistreerd en zijn we erkend bij diverse zorgverzekeraars waardoor je een vergoeding ontvangt voor de behandelingen. Bij een aanvullende verzekering wordt de acne therapie veelal vergoed door de zorgverzekeraar.

Je zorgverzekeraar kan je precies vertellen welke rechten op vergoeding je hebt. Ook kun je voor een overzicht van vergoedingen de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar raadplegen.

Om voor een (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen heb je meestal een verwijzing van de huisarts nodig.

Na de behandeling heb je de mogelijkheid om het bedrag van de behandeling te pinnen of contant te betalen. Hierna ontvang je digitaal de factuur, die je vervolgens in kunt dienen bij je zorgverzekeraar waarna zij het bedrag aan je zullen retourneren.