De mooiste versie van jezelf

Rimpels geven karakter. Maar rimpels zijn niet altijd mooi en kunnen een bron van ergernis zijn. Het zit hem vaak in een aantal kleine dingen. Hangende mondhoeken met een prikje omhoog laten wippen. De hartvorm in het gelaat terugbrengen, waardoor er een sympathiekere uitstraling ontstaat. Vulling aanbrengen bij de kaaklijn, wangen, slapen en jukbeenderen, waardoor weer mooie rondingen ontstaan. Een wenkbrauwlift voor een frisse oogopslag.

Allemaal factoren die een wereld van verschil maken. Met de juiste benadering en de juiste opvultechnieken is veel mogelijk. Onze arts buigt de natuur zo om dat je weer blij bent met jezelf. Niet strakgetrokken, niet piepjong, geen Barbie, maar de mooiste versie van jezelf.

 

Injectables zijn onder te verdelen in Botox en Fillers

Botox vermindert de spieractiviteit van de rimpels, het vult niets op. Het legt de prikkeloverdracht tussen zenuwen en spieren als het ware lam waardoor de spieren niet meer kunnen samentrekken.

Fillers vullen daarentegen wél een rimpel of zelfs een gedeelte van het gezicht. Wij geloven in de toegevoegde waarde van injectables maar dan alleen de niet-permanente vullingen. Deze injectables worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

Bovendien zijn injectables zeer goed te combineren met alle andere behandelingen en anti-aging procedures die in onze praktijk uitgevoerd worden.

Intake gesprek met Drs. Elle Vissers bij SKINZ

Bij SKINZ kunt u laagdrempelig terecht voor een kennismakingsgesprek. Onze cliënten vinden het prettig dat wij deze mogelijkheid aanbieden omdat het gesprek plaats vindt in een ontspannen omgeving.

Consult

In het consult staan uw wensen centraal. Het doel van dit gesprek is u te informeren over de mogelijkheden van een behandeling met injectables zoals Botox® en Teosyal®. Er wordt gekeken of er eventueel bezwaren zijn tegen een behandeling met deze producten. Er wordt beoordeeld wat de mogelijkheden zijn en welk resultaat je van de behandeling mag verwachten.

Je krijgt informatie over de verschillende producten waarmee gewerkt wordt en wat voor jou het mooiste, beste resultaat zal geven. Vanzelfsprekend een prijsindicatie en over de termijn waarop het resultaat bereikt wordt en hoe lang het effect in jouw geval ongeveer aan zal houden.

Indien je wenst kun je vaak aansluitend behandeld worden maar dit hoeft natuurlijk niet. Wanneer je twijfelt, is het verstandig om je keuze nog eens rustig te overdenken en een nieuwe afspraak te maken, of om eerst een klein gedeelte te laten behandelen.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos.