QMS MEDICOSMETICS

Door de gepatenteerde formules zijn de producten van QMS in staat het tekort aan collageen in de huid weer aan te vullen, waardoor de huid zijn jeugdigheid weer terug krijgt of behoudt.

De producten van QMS Medicosmetics zijn ontwikkeld door Dr. Med. Erich Schulte, gespecialiseerd in reconstructieve plastisch chirurgie. De formules van QMS zijn gepatenteerd en deze zul je dus ook alleen aantreffen in de unieke producten van dit prachtige anti-aging merk.

Ongeacht welk merk je in het verleden hebt gebruikt, je zult versteld staan van de resultaten die je kunt bereiken met QMS Medicosmetics!

Cellular-Marine-Alpine-QMS-Medicosmetics-3

Met de unieke en gepatenteerde QMS Medicosmetics anti-aging therapie is het mogelijk om zonder de huid te beschadigen of gebruik te maken van injectables, collageen in te brengen in de huid. Door het tekort aan collageen aan te vullen in de huid krijgt de huid zijn jeugdigheid, volume en stevigheid weer terug. Dit gebeurt door het dagelijkse gebruik van de QMS producten, welke bestaan uit 82% actieve werkstoffen.

 

Vanaf je 27e gaat de collageenproductie al achteruit, en in combinatie met vocht tekort ontstaan de eerste rimpeltjes. Blootstelling aan zon, roken, slechte voeding, slaap tekort en stress hebben ook invloed op de afbraak van collageen. Door dagelijks het collageen van QMS te gebruiken vul je het tekort in de huid weer aan. Het collageen is een enorme vochtbinder waardoor de huid er weer voller en jonger uit gaat zien.

Voor het bereiken van de meest effectieve resultaten worden de collageenbehandelingen onderverdeeld in 3 fases van elk 4 maanden:

Fase 1 De vocht- en vethuishouding wordt weer in balans gebracht

Fase 2 Werkt op de versteviging van de huid

Fase 3 Perfectioneren van de huid door aanpak van pigmentatie
en fijne lijntjes

De huidverbeterende resultaten ontstaan door een combinatie van salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik. Al na één behandeling zie je duidelijk verschil en de combinatie met de QMS producten voor thuisgebruik geeft een spectaculaire verbetering.

Wat kun je verwachten:

  • Na 1 mnd wordt het huidoppervlak gladder
  • Na 2 mnd verdwijnen de eerste lijntjes
  • Na 3 – 4 mnd zijn de rimpeltjes verminderd en is de huid egaler
  • Verminderen van fijne lijntjes
  • Verminderen van droogtelijntjes
  • Verminderen van roodheid
  • Vollere huid